fredag 3. august 2012

..: Ullglede :..


Ja, da var nok en uke snart over, og ser frem til en ny helg:)
Klokka 00:05 i natt ble jeg ferdig med en vott av ett garn jeg verdsetter veldig høyt. Irmelin som har bloggen ullfori har lært meg å spinne på håndteine, og når jeg var der sendte hun med meg ett nøste Greenwood fiberworks handpainted Merino Wool, farge Rosewood. Dette har hun selv spunnet. Jeg visste med en gang at dette nøstet skal det bli noe herlig av!
Først tenkte jeg at jeg skulle bruke de til Mittens for Kittens prosjektet mitt (strikke 5 par votter til tulla for å ha i barnehagen i vinter), men fant ut at opplegget mitt ble for stort. Så synd liksom, da blir de til meg da:) Men jeg fant fort ut at jeg har nok garn til både ett par til meg og tulla! OH LYKKE! Det er så deilig å strikke av, og det er så nydelig farge. det er litt tynnere spunnet på det mørke som dere kan se, med det syntes jeg bare er herlig sjarmerende!
Gleder meg allerede til å strikke 3 votter til av dette garnet i helgen!:)

2 kommentarer:

  1. Nydelig garn. Blir skikkelige luksusvotter :)

    SvarSlett
  2. Så fint at du får noe ut av garnet, iallefall er det kanskje litt pedagoisk mtp hvordan strikketøyet kan endree seg når garnet er ujevnt :)Men, vottene blir fine, og fint at det er nok til to par.

    SvarSlett