onsdag 22. februar 2012

..: Terra sjal, ipad skåner og litt kjedelig beskjed :..

I januar var jeg så heldig å få ett nøste angora av garnvennen min. Jeg har vridd huet mitt veldig på å finne ut hva jeg skal strikke av det ekslusive nøstet. Men når jeg kjøpte ipad på lørdag, fant jeg ut at den trengte en skåner på bordet hos oss når den ikke er i bruk (har stenbord), og en pusse"fille" - så denne lappen ble til. Mønsteret til lappen har jeg hentet fra boken flettestrikk. Jeg elsker flettestrikk altså, sikkert sagt det før;)
Fargen på Terra sjalet mitt ble jo helt feil her ser jeg - det ser grønt ut. Men det er slik stålblå/grå fra Drops alpakka, nyyydyelig farge! Sjalet ble jeg skikkelig fornøyd med, og det blir en bursdagsgave i april:)

Jeg kan trygt si at jeg er litt lei av å fly til lege og sykehus, både for dattera mi og meg selv. Vi har gjort det altfor mye det siste året....med sykdom på henne...og brokk hos meg.. Og jeg har hele tiden trøstet meg med at det ikke er farlig, så da blir det jo orden på det. Man blir friske og får fikset ting som ikke stemmer. Og det gjelder nok sikkert denne gangen også, men til det er bevist, får jeg nok noen dager med tanker....jeg fikk nemlig brev fra legen min i går om celleforandringer, og skal rett inn til poloklinisk og ta utvidet prøve. Det er ingen gøy beskjed å få, men trøster meg dog igjen, at de færreste er syke med slik celleforandring. Og de fikser nok det også ;)
Ha en strålende kveld, jeg skal begynne på en aldeles nydelig genser/tunika til snuppa i herlig sandnes alpakka, farge lys lyng! Heldig jeg vel!?

4 kommentarer:

 1. Nydelig sjal du har laget! Skjønner godt at du blir engstelig når du får en sånn beskjed fra legen, vi får krysse fingrene for at det ikke er noe alvorlig. Kos deg med nytt strikktøy- kanskje du får tankene vekk fra det som bekymrer deg♥
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 2. Godt forståelig at du blir bekymret. Jeg har ei nær venninne som fikk samme beskjed for noen år siden, og gjennom henne vet jeg hvilken belastning sånne tanker kan medføre. Det gikk kjempefint med henne, og jeg tror jeg det gjør i de aller fleste tilfellene:) Krysser fingrene for deg, og håper at du og lillemor snart blir helt friske. Må jo også si at jeg er storfan av flettestrikk, og elsker den lappen du har strikket:) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Nydeleg sjal!
  Og perfekt skåner til iPaden, spør du meg, ein iPad fortener kun det beste ;)

  Uff, kan veldig godt forstå at du blir bekymra.. Krysser fingrane for at alt går bra! Kjenner to som har gått gjennom det samme, og det gjekk heilt fint med dei. Trur det er nokså vanleg (sjølv om det nok er ei fattig trøst nett no). Masse lykke til då, håpar de snart blir friske! :)

  SvarSlett
 4. Hei!

  Håper alt gikk bra med deg, at de ikke fant/finner noe galt!
  Jeg hadde også en slik celleforandring, i en alder av 23...Ikkeno` galt da, heldigvis;)

  Lykke til!

  - Tildemor -

  SvarSlett