onsdag 15. februar 2012

..: En syk jente.... :..

Plutselig på mandags ettermiddag måtte vi til sykehuset med lille jenta vår. Hun hadde crp i over 200... Kom hjem i ettermiddag, og håper hun er på bedringens vei. En mor er helt utslitt av å se barnet sitt syk så mye. Trøster meg bare med at all den sykdommen hun har og har hatt er ikke farlig! Syntes så synd på mange av de på barneavdelingen som sikkert hadde det mye værre en dattera mi. Men hvordan er det ikke da? Slitsomt nok med sine egne ting noen ganger også.
Legen sa at lillejenta vår har nok slitt med ett par virusinfeksjoner i luftveiene. Men når vi tok nye prøver på sykehuset i går tidlig, var crp på vei ned:) Derfor fikk vi reise hjem.
Så nå håper vi på at hun snart blir helt frisk. Vi vet jo at hun er utsatt for sykdom, siden hun har litt dårlig immunforsvar, OG går 1. år i barnehage. Men vi får bare krysse fingre for å slippe en slik ille runde vi har hatt nå ivertfall:)

På bilde over sover hun formiddagslur på sykehuset - søt ja:) Og flink, hun har tatt mye ubehagelige prøver, og sier sjelden noe som helst...

8 kommentarer:

 1. Stakkars lita... Så bra at dere fikk god hjelp, og at hun var så flink. Riktig god bedring til jenta di!

  SvarSlett
 2. Stakkars liten. Vi slet også med veslemor, dårlig immunforsvar og første året i barnehagen. Hun la ikke på seg på ett år og ble sendt til barnelegen på sykehuset. Var mye syk og hostet mye, ikke astma. Men vi fikk flutide, for å styrke immunforsvaret hennes så hun fikk "vokse". Det har hjulpet oss veldig.
  Hun er nå tre og normalvektig:)
  (Og ferdig med flutide!)

  Ønsker dere god bedring og håper dere slipper unna litt nå som det blir varmere:)

  SvarSlett
 3. Ikkje kjekt med sjuke ungar. God betring og håpar ho vert fort frisk.

  SvarSlett
 4. God bedring! Er ikke godt i mamma (og pappa) hjertene når ungene er syke..

  SvarSlett
 5. Å, så godt å høre at det går bedre ♥. Morshjertet har det ikke bra når barna er syke..

  God bedring ♥

  Stor klem

  SvarSlett
 6. Uff å uff... God bedring til lillejenta <3 ikke kjekt når dei små er syke...

  SvarSlett
 7. Stakkars lille :(
  - det er tungt for mammahjerte å se sine små så syke..
  Håper hun blir fort bra igjen
  klem

  SvarSlett
 8. Håper det går bedre med henne nå.
  Kjenner igjen følelsen din fra våre utallige sykehusopphold med Snupp. Vondt å se de som har det mye verre enn oss, men slitsomt nok med eget sykt barn, søsken som krever sitt, lite søvn osv, osv. Håper det blir bedre for dere framover!

  SvarSlett