tirsdag 23. august 2011

..: Vest til snuppa og augustpakke! :..Vesten til snuppa er strikket etter nøstebarn sin susannetrøye mønster, og garnet er shetland soft. Dette garnet har jeg vært så utrolig spent på, for jeg har hørt at det blir så godt og mykt etter at det er vasket....men jeg må nok si at jeg er skuffet med mitt møte med shetland soft....og det er trist, for det er så masse fine farger i det! Vesten ble kjempefin da, men den klør litt. Så den får bæres på utsiden av en body, helst høyhalset tror jeg. Men Susannetrøyen skal strikkes igjen - snart! For den ble jeg fornøyd med. Den kan virke litt snau, siden den er strikket i str 2 år, så jeg velger ett litt tykkere garn neste gang tror jeg.

Hun likte knappene veldig godt da:)

Også fikk jeg augustpakke fra min snille garnvenn! Og alltid helt herlig. Nepal har jeg tenkt på å strikke noe av, så det passet jo midt i blinken. Og den alpakkan hun har sendt er helt nytt bekjentskap for meg. Så da er det bare å finne det perfekte prosjektet til det, for jeg elsker alpakka!!! Bilde juger litt på fargene, nøstene er mer lilla.
Lekkert kort fikk jeg også, og to fiiiiine knapper. Tusen takk kjære venn, midt i blinken som vanlig:)5 kommentarer:

 1. Så fine farger du har valgt på vesten! Den ble veldig fin, men så kjedelig at den klør. Da er det greit å bruke noe under, som du sier. Bedre lykke neste gang med mykere garn!
  Herlig pakke! Så heldig du er!

  SvarSlett
 2. Kjempefin vest da! Synd at den klør, men den går sikkert fint å bruke utenpå noe annet. Jeg har aldri blitt fortrolig med noen av garnene i "shetland soft" kategorien. Slike garn som blir mykere etter vask. Kanskje fordi jeg syns de virker så harde i utgangspunktet. Og som du sier, nesten synd at de fins i så mange deilige farger!

  Enig med deg, herlig pakke! :)

  Ha en fin onsdag

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig vest og hærlig pakke!

  SvarSlett
 4. Vesten til frøkna ble kjempefin! Men er enig med deg når det gjelder garntypen; alt for stivt etter min smak.
  Godt at du likte pakken. Veldig kjedelig i forhold til alt det spennende jeg fikk denne gangen! Det alpakka-garnet skal være veldig bra, men jeg har ikke prøvd det selv. Tror ett nøste er nok til en vest til snuppa :) Håper du vil like Nepal også; det har blitt et av mine absolutte favoritter dette året :)
  klem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Vesten ble nydelig!
  Jeg syntes at Shetland soft, Nøstebarnsulla og Finull som er innenfor samme "stive" kategori ikke ble så veldig mye mykere etter vask. Men det var før jeg oppdaget at det finnes skyllemiddel beregnet på ull! Det er vel verdt et forsøk å prøve skyllemiddel for ull (det er Milo som har det jeg bruker) til vesten. Du kan oppleve at plagget vokser litt, men dette har aldri jeg erfart.

  SvarSlett