torsdag 25. august 2011

..: Lue med fletter og nytt bekjentskap:) :..

Skal si dere to av Nepal nøstene som jeg fikk av min garnvenn fikk pinner å gå på!!! Drops sin lue med fletter ble strikket på to kvelder:) Til meg selv og min lilla jakke, selv om jeg kan vedde på at dere syntes hun snuppa under er søtere med den , hehe. Hun måtte jo bare prøve den:) (Og jeg ser at vi må begynne å ta flere bilder tidligere på dagen, uten at hun er sliten og må ha sutt -hehe, blir mye av den på bildene)

Rettelse: Denne luen ble en gave isteden:)Og tilfeldig på nettet idag fant jeg ut at det har kommet ett nytt garn fra du store alpakka! Hverdagsgarn. Den største gleden med det, var at dette fiiine garnet faktisk var billig!:) Så nå har jeg kjøpt disse nøstene til en vest til min mellomste. Ikke ofte jeg strikker til mine gutter (det bare klør! - hehe) men det tror jeg det skal bli en forandring på, og prøver vest av dette herlige garnet. Gleder meg til å gjøre meg kjent med hverdags:) Stay tuned.....hihi.

8 kommentarer:

 1. Så flott lua di blei, den kledde både liten og stor!! Spennande med nytt garn, vi får vel høre kva du synest om det:))

  SvarSlett
 2. Ååå, lua var kjempefin! Og jeg har jo Nepal liggende... ;) Både stor og liten modell var flott! :)

  Gleder meg til å høre hvordan det nye garnet er, og se resultatet!

  Klem

  SvarSlett
 3. Åh, denne lua var kjempe lekker. Den likte jeg. Og det lillae fargevalget.

  SvarSlett
 4. Så fin lua ble! Kan jeg forstå det dit hen at du likte garnet da du strikket av det?
  Spennende å høre utover hva du synes om det nye garnet.
  Ha en fin kveld! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Ja, nepal er gull å strikke med Guri:)!

  SvarSlett
 6. Lua ble fin til begge to, nemlig :) Hverdagsgarnet har jeg lest om 3 ganger bare i dag, må nok sjekke også dette ut etterhvert :)

  SvarSlett
 7. Flott lue - er like fin på dere begge :)

  SvarSlett