tirsdag 17. mai 2011

..: Hipp hipp hurra :..

I år er det bare Ida på bildene, av barna våre. Sander og Sindre var hos pappan sin i år. Slik er det med delte hjem da, men trist for mor....
Vi var først i Sandefjord og så på barnetoget. Toget i Sandefjord er virkelig laaaangt:) Sander kom, men fikk ikke noen gode bilder av han denne gangen, for masse mennesker rundt, også snudde han seg så klart når jeg knipset. Men Ida har vi masse bilder av. Og hun syntes 17.mai var stas hun, og var i form. Men sliten på slutten...det var også mamman og pappan:)
Etter barnetoget i Sandefjord skulle vi egentlig bare være hjemme og kose oss. Men jeg syntes det var litt stusselig, ville heller være sammen med flere. Så vi tok turen ned til Heistad. der møtte vi litt av Martin's familie. Så tok vi oss en liten kjøretur, så prinsessa fikk sove litt, og deretter bar det til Ida's oldemor, Ella på kaffe og kaker. Det var veldig koselig.Etter besøket hos Ella, dro vi til Porsgrunn, så Ida fikk seg en is. Så veldig mye av den orket hun ikke, men litt skulle hun ha:)

Etter Porsgrunn og borgertog var det tid for å vende nesen hjem til Sandefjord. Som dere ser var det ei som var sliten. Men hun holdt koken hele dagen - flink hun!Etter hennes leggetid var det tid for mamma og pappa og grille litt:)En flott 17.mai, tross savnet etter guttene mine.
2 kommentarer:

  1. Så mange fine bilder av vesla. Ho er bare så skjønn!!! Og det er lov å bli sliten etter en slik dag ;)
    Klem :)

    SvarSlett
  2. Så nydelig hun er:) Flotte bilder fra feiringen:)

    SvarSlett