onsdag 9. oktober 2013

..: Noen ferdige ting, og noen ikke fullt så ferdige... :..STARDUST
Diana på ravelry er ei jeg har fått godt kjennskap til i det siste. Jeg har teststrikket for henne - og er igang med den 3. teststrikken allerede. Hun skriver herlige mønster, og lett å følge. Annbefaler sterkt å strikke noe hun har laget - det er foressten hun som har laget Kvetka i tidligere innlegg :)

Mønster: Stardust
Garn: Wollmeise Lace, dark magnolie, 1 nøste
Pinnestr. 3,0

Denne toppen var ute av huset nesten før jeg fikk tatt bilder av den. Min mor la sin elsk på den. For min smak ble den for kort, og jeg hadde ikke mer garn igjen - så det er litt snaut med 1 nøste til denne toppen i str M.
Men mønsteret er kjempefint, og lett å følge som alle til Diana er som sagt :)

*******

ENKLE BARNEVOTTER 
 
 Mønster: Enkle barnevotter
Garn : Cascade 220
Pinnenr: 5mm

I år, som i fjor ønsker jeg å strikke barnehagevotter til snuppa. Strikket i str 3/4, men siden jeg strikker med tykkere garn og pinner har jeg strikket lengden på hånden og tommelen i str 1/2 år.
Dette er enkle votter, og de sitter så godt på en liten barnehånd! Det blir ivertfall 2 par til av disse i år. Brune er første ut :)

*******

Så har jeg lyst til å vise frem litt andre ting jeg har på pinnene. Jeg kommer aldri til å bli en monogam strikker tror jeg - jeg må liksom ha 10'ish prosjekter i gang samtidig.
Så da viser jeg frem litt av de som jeg sist har vært aktive på :)

Først ut er Forgotten garden shawl, som jeg elsker fargen på! Men jeg har strikket en bitteliten feil i to av "diamantene" - så er usikker på om jeg fortsetter på det eller rekker opp hele sjalet. Jeg er ikke noen tilbakestrikker, så rekker jeg opp er jeg forsåvidt ferdig med det :)


*******

Så strikker jeg på Ridge - som er en aldeles nydelig genser! Ikke akkurat actionbilde her, men ville vise frem allikevel - er den ikke fin? Ser ut som en kosemose genser :)
 *******
Videre strikker jeg på ett mindtgrønt babyteppe, som skal være ferdig til en baby som kommer i November! Mamman har valgt både garn og mønster - og det ble Shale Baby Blanket
*******

Sist, men ikke minst vil jeg vise frem en hals som heter Crimson Autumn, laget av Diana som nevnt tidligere. Jeg teststrikker denne halsen for henne. Min er i orange, så jeg har valgt å kalle min hals for Pumkin Autumn :)
Mønsteret er enkelt, og avhengighetsdannende! Så gled dere til det kommer ut :)
Ravelryprofilen til Diana kan du finne her - hun har såååå mye fint!

5 kommentarer:

 1. Her var det mye fin strikk! Likte veldig godt den oransje halsen:)

  SvarSlett
 2. Her var det mye fint, både ferdigstrikket og på pinnene:) Jeg sliter litt med å holde meg til ett prosjekt jeg også, kjekt å variere litt:)

  SvarSlett
 3. Så mye fint strikk! :) Veldig deilig å kunne variere, sånn er det her også, bestandig flere prosjekter gående, men har nok ikke like mange som du ;)

  God helg :)

  SvarSlett
 4. Nydelig topp, og jeg falt for fargen! Enkle barnevotter trenger man både titt og ofte, både egne unger og tantebarn er storforbrukere :)

  SvarSlett
 5. Gorgeous projects Lena :-))

  SvarSlett