onsdag 9. januar 2013

..: Sånn ca verdens heldigste! :..


Noen ganger i livet møter man mennesker man skjønner kommer til å bety mye for en. I fjor møtte jeg ei slik. Vibeke som har den fine bloggen Varmemasker, og jeg møtes hos hverandre for skravlings, strikkings og kos innimellom:)!
Rett før jul hadde vi ikke mulighet til å treffes for å utveksle gaver, men vi ble enige om at det var vel så koselig med nyttårsgave. I går kom hun på besøk til meg, og tiden går bare så altfor fort når vi er sammen. Gleder meg allerede til neste gang vi treffes!
Det er lenge siden jeg la til noen votter som heter Peerie Flooers Mittens på Ravelry (mars 2012) i mine favoritter - og har siden da hatt lyst til å strikke disse selv. Men det har liksom ikke blitt noe. Dette har Vibeke i all hemmelighet funnet ut, og hun har sittet og strikket disse til meg!
Jeg ble helt satt ut i går når jeg åpnet pakken, og kunne ikke helt tro hva jeg så.
Tusen takk igjen Vibeke, dette er en av de fineste gavene jeg har fått i hele mitt liv. All den kjærligheten som ligger i disse vottene!
Du er fantastisk!
 
Er det ikke bare verdens vakreste votter folkens! Og jeg er verdens heldigste som har en venninne som setter pris på meg slik:)!

10 kommentarer:

 1. Å, så heldig du er! For noen utrolig nydelige votter! Det er godt å ha slike venninner! :)

  SvarSlett
 2. Nydelige votter, det var ei snill venninne:)

  SvarSlett
 3. Jøss så heldig du er!! Disse vottene er kjempenydelige. Jeg har aldri strikket etter engelsk mønster, men nå tror jeg jammen jeg må prøve meg på disse vottene:)

  SvarSlett
 4. Kjempefine votter, herlig mønster:)
  Ta godt vare på Vibeke, slike venner er gull verdt <3

  SvarSlett
 5. Så heldig du er! Kjempefine votter:)

  SvarSlett
 6. Helt fantastiske votter! Så heldig du er:-) Det er jo ekstra stas å få gaver som er laget for hånd når man selv vet alt som ligger bak av tid og tanker!
  Klem

  SvarSlett
 7. Takk, det er veldig gjensidig:-)Veldig glad for at jeg har fått deg som venn og gleder meg allerede til neste gang vi møtes:-)

  SvarSlett
 8. Kate Davies har noen helt fantastiske mønstre. Du er heldig som har en så snill strikkevenn. Flotte votter.

  SvarSlett
 9. Disse vottene er bare sååå fine! Du er heldig som har ei så god venninne som er flittig med pinnene.

  SvarSlett
 10. Så snill venninne... votter er deilig. Mønster og fager så fantastisk.

  SvarSlett