torsdag 1. november 2012

..: når strikk blir satt pris på :..

Det er så koselig når strikketøyet ditt blir satt pris på, og i det siste har det skjedd to ganger:).
Først hadde tanteungen min sagt til mamman sin at det hun ønsket seg til jul, var en turkis hals, og den skulle være strikket av meg <3. Man er ikke vanskelig å be da for å si det sånn, hehe. La opp med en gang, i dobbel tråd fabel på pinne nr. 4,5mm. Gjort på to kvelder:). Håper hun kommer til å like den.

Så kom mannen hjem fra jobb her om dagen, og sa at ei han jobber med syntes halsen til Ida var såååå fin, og hun ønsket seg en til sin egen datter!
Det er en god stund siden jeg strikket den første, og den kom fra mitt eget hode, og jeg hadde jo ikke notert ned noe. Så da var det bare å prøve finne mer av garnet, og det hadde jeg heldigvis:). Kikket på halsen til Ida, og gikk løs med pinne 5mm. Noterte underveis, så har jeg den til en annen gang;). Garnet heter twilleys of stamforz freedom gorgeous 4 ply. Ett deilig bambusgarn jeg fikk av garnvennen min for lenge siden. Håper hun som bestilte denne halsen blir fornøyd! Det er skikkelig moro å strikke til andre, når det blir så satt pris på.4 kommentarer:

 1. Så fine halser du har strikka!! Og veldig kjekt når strikkinga vert satt pris på:))

  SvarSlett
 2. Ja, sånt er veldig koselig! Ikke vanskelig å ta fram garn og pinner da :) Synes begge halsene dine var kjempefine jeg! Og det bambusgarnet er jo bare så mykt og skjønt (synes jeg i hvert fall)og garantert kløfritt!

  SvarSlett
 3. Så herlig når man får ønsker - og kan glede noen med hjemmestrikkede ting! Kjempefine halser, og så DE supersøte knappene på den hvite halsen! Her blir det to fornøyde mottakere :)

  Ha ei fin helg ♥
  Klem

  SvarSlett
 4. vSå koselig når man får sånne ønsker på gaver, det øker på strikkelysten!

  Kjempefine halser:-) Likte vedlig godt designet ditt på den siste halsen og de knappene var bare supersøte!

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett