torsdag 28. april 2011

..: Er i lesemodus :..
Det har blitt litt lite strikking den siste tiden. Av flere grunner, og en av dem er at jeg er i skikkelig lesemodus:) Og når man har full jobb og 3 barn får man innimellom ikke prioritert alt. Den siste tiden har jeg da prioritert lesing. Men innimellom strikker jeg på en shorts til Ida:)

Den første boka jeg har lest den siste tiden er "Natascha Kampusch" - en bok jeg ble fryktelig skuffet over. Jeg sier ikke at boka var dårlig, men skrevet slik at jeg ikke fikk den helt store sympatien jeg ønsket å ha for henne. Hun har vært igjennom noe fryktelig, noe av det værste man kan være i, men allikevel satt jeg igjen med følelsen av at det ikke "var så ille". Jeg vet det er kynisk og grusomt sagt, men det VAR nå engang den følelsen jeg satt igjen med....


Så begynte jeg på en stooor bok "Strindbergs stjerne" som jeg hadde SUPERSTORE forventninger til! Og nok en gang ble jeg skuffet... Den begynte utrolig bra og spennende, men resterende 300 sider måtte jeg til dels lide meg imellom. Tok seg litt opp på slutten, men ikke nok til at jeg kaller dette en bra bok. Jeg hadde håpet på mer "puzzles", men det uteble helt. Ingen bok jeg annbefaler.


Sist, men ikke minst, jeg startet på "Idas dans", og denne klarte jeg ikke å legge fra meg! Jeg leste den ut på en dag (Noe positivt kommer utav å være syk, som jeg har vært i ett par dager, da får man lest:)). Og denne boken annbefaler jeg på det varmeste! Den var så bra skrevet, og det var en vakker bok om ett helt fryktelig tema. FANTASTISK bok, jeg gråt meg imellom 300 sider, og blir slått av hvor enkelte henter sin styrke fra.


6 kommentarer:

 1. Takk for boktipset! Idas dans er herved notert ;o)

  Ha en strålende aften!

  SvarSlett
 2. Er enig i det du skriver om Idas dans. En fantastisk bok som viser en mors styrke når det gjelder. Det var lurt å ha litt tørkepapir i bakhånd underveis i lesingen :)

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg i at Idas dans er en kjempe flott bok! Jeg gjorde som deg, gråt meg gjennom boka på èn dag! Det er en bok man må lese på nytt igjen senere;)

  SvarSlett
 4. Helt enig i at boka om Natascha var slik. Har lest den selv.

  SvarSlett
 5. Gråt fra side 3 og ut hele "Idas dans". Tøff historie som får en til å tenke man skal ta vare på hverandre den tiden man har sammen.

  Ikke lest de to andre, og tror ikke jeg gidder lese dem heller :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 6. Da skal jeg lese "Idas dans" - blir frista da du sier at den er så bra!
  Ellers synes jeg du er standhaftig som leser ferdig bøker du ikke synes er så bra...det har jeg sjelden tålmodighet til!
  Klem :)

  SvarSlett