lørdag 18. desember 2010

..: Jeg blir ganske så rørt :..

Idag kom gaven fra min kjære garnvenn, og en fantastisk gave som vanlig:) Av garn lå det med 5 nøster Lima fra Drops,s om jeg skal strikke Lue og pulsvanter til meg selv. Det blå eskimo blir ett par kosetøfler:) Gleder meg allerede til å begynne! Hun sendte også et kjempefint julekort, te og to fine lys:) Dessuten sendte hun meg herlige rundpinner. Heldige meg. Tusen takk Guri, for herlig julegave!
Jeg fikk en gave til idag, og den må jeg mildt sagt si at jeg ikke forventet.....overhodet;)
G-Anette har sendt luer til meg til hele familien! Bare som en julehilsen, jeg har ikke gjort meg fortjent til de i det hele tatt. Slike mennesker som henne, viser at det finnes herlige sjeler som bare gjør ting for å gleder andre. Du er en fantastisk person, luene passet perfekt som du ser:) Alle ble VELDIG glade for de!!!!


5 kommentarer:

 1. Så herlige luer dere har fått!!! Bildet av deg og Ida var kjempefint :)
  Godt at pakka herfra har kommet fram og at du likte innholdet! Kos dere i helga! Klem :)

  SvarSlett
 2. Så fine dere ble allesammen! :)
  Og masse herlig garn du hadde fått:)

  SvarSlett
 3. Kjempeheldige er dere! :-) Veldig fine! :-) I dag har jeg blogget om den fine gaven jeg fikk fra deg i gaveleken - sent, men godt (blogginga altså). Tusen hjertelig takk! God helg!

  SvarSlett
 4. Så herlig å få sånne overraskelser rett før jul:) De luene kledde dere:)

  SvarSlett
 5. Hei og hopp!
  Fant bloggen din gjennom "Strikkekurven", og du verden så mye fint du lager! Syns bl.a garnmysteriet ditt ser kjempespennende ut, og skulle ønske jeg hadde funnet deg tidligere... Snufs... Får satse på at du starter flere etter hvert ;o)

  Ønsker deg ei strålende førjulstid, og gleder meg til å følge deg videre!

  Klem

  SvarSlett