mandag 30. mars 2009

..: nok en herlig helg :..

Helgene er supre med oss som familie - alle storkoser seg:)
Sander hadde med Bamse i helgen - en bamse som de på rundgang har i helgene på skolen.
På fredagen er det jo Taco-dag - og det syntes alle er diggdiggelidiggdigg (hehe). Lørdagen fikk vi besøk og serverte god lunsj med hjemmelagde rundstykker og pålegg. Ann Gurli, Arvid og Ella var besøket. Det var utrolig koselig. Sindre hadde litt grinete dag, var tydeligvis sliten og det ble litt bråk av det - men ellers superkos!
Søndagen hadde vi kjempekos familiedag! Klokka 14 reiste vi på teater sammen med Cathrine, Sandra og Maja. Hakkebakkeskogen - som bare barn spilte i. Ungene syntes dette var kjempestas! Når vi kom hjem satte vi oss i all snøen i hagen - og grillet pølser og marshmellows. Helgen går altfor fort når man har det gøy ;)


søndag 22. mars 2009

..: herlige helg :..

Helgen er over i en fei bestandig, og denne helgen har ikke vært noe unntak. Denne helgen har vi vært alene. Fredagen var kos med en av våre favoritter, SuperNachos:) Vi har ikke pleid å være så seige på kveldene i helgene i det siste, men denne natten slo vi til og la oss ikke før 3 *sjokk* - hehe.
Lørdagen gikk til masse kos, og på ettermiddagen var vi en liten tur på besøk hos Martins mamma, og senere reiste vi til Mari, Børre og Silje. Spiste god mat og spilte Fantasi. Hvor vi tragisk nok ble knust 5 av 5 ganger (er det mulig?!).
I skrivende stund er det allerede søndag, og idag har vi kost oss med en gåtur rundt Bugårdsdammen. Snart kommer guttene og vi gleder oss til det.
Men helgen har vært fin, vi koser oss MASSE sammen!

fredag 20. mars 2009

torsdag 19. mars 2009

..: startskudd :..

Da er tiden inne for noe vi har ventet på :) Ett lite barn blir planlagt, og vi gleder oss :)
De to herlige barna vi har fra før syntes også det blir kos med ett søsken.
Så nå er det bare å smøre seg med litt tålmodighet, og krysse fingre.
Vi gleder oss, og håper vi kan oppdatere denne siden ofte :)

Klem fra Martin og Lena