søndag 31. oktober 2010

..: ENDELIG har jeg gjort det!!! :..


Nesten helt siden i begynnelsen av min strikketid har jeg vært veldig nysgjerrig på dette garnet! Shetland Soft. Siden jeg nå vet at det blir mykt etter at det er vasket, har jeg endelig bestemt meg for å strikke av det. Så idag gikk jeg til Malsen og Mor , og bestilte 5 lekre nøster. Det skal bli til ett plagg til prinsessa.
Så nå er det bare å sitte ved postkassa å vente...;)

søndag 24. oktober 2010

..: 10 mnd og nye scrappesider til album :..Idag er prinsessa 10 mnd!!! Sånn som den tiden flyr:) Syntes hun har blitt en stor jente!
Har også laget ett nytt kort, og 3 LO'er til albummet til Ida.lørdag 23. oktober 2010

..: Ønskelista 2010 :..

Fant ut at det var kjekt å ha ønskelista si liggende her, da har jeg full kontroll på den, og kan linke til familie og venner som spør - kanonkjekt spør du meg. Skal du gjøre det samme?:)

* Bøker:
- Pickles sin strikkebok
- "Dearly devoted Dexter" - Jeff Lindsay
- "Dexter is Delicious" - Jeff Lindsay

*Gavekort fra Pickles (eller annen garnbutikk).
* Værstasjon
* Krumkakejern

Listen blir nok modifisert en del ganger før jul;)

torsdag 21. oktober 2010

..: jeg trenger deg!:) :..


Disse nøstene som jeg har i banneret mitt, er nydelige nøster med Abuelita 3-tråds tynn merino. Og de har ligget her en god stund, altfor lenge. Nå trenger jeg seriøst ett prosjekt til de. Mange tanker rundt de, men vil gjerne ha noen friske innspill fra dere. Noen som umiddelbart kommer på hva disse MÅ brukes til?!:)

tirsdag 19. oktober 2010

..: SURT! :..

Jeg har vært litt opptatt i det siste av at Ida skal introduseres for det meste, spesielt smaker som ikke er naturlig for oss å like (etter en reportasje jeg leste), og sitron var en lur ting å la babyer smake på. Det var jo helt genialt å se hvordan Ida løste denne sure tingen! Hun likte det, og ville ha mer, men så klart ble det masse grimaser! Vi fikk en god latter mens vi tok disse bildene og filmet ! Her ser dere grimasene, og i tillegg hørte vi masse morsom hiksting:) Gøy og godt virket det som!

søndag 17. oktober 2010

..: mine første votter :..


Garn: Safirgarn fra Spar Kjøp
Pinner: Bambus sett pinner 3.5
Mønster: Spar Kjøp
Dette var gøy! Mine første votter - og det frister til flere:)!
Jeg fikk både, garn, mønster og pinner av Guri i garnvenn-pakke oktober. Og jeg må bare si at jeg har STORKOST meg! Jeg elsker garnet, pinnene er helt utrolig gode å strikke med, og mønsteret på disse vottene likte jeg virkelig godt!!!
Jeg satte på noen perler, syntes de liksom var ment for å være der ;)

fredag 15. oktober 2010

..: Fantastisk gave!!! :..


Når jeg kom fra jobb idag, sto denne boka og ventet på meg på benken på kjøkkenet! Min kjære snille mann, hadde kjøpt den til meg fra han og prinsessa vår:) Jeg har sagt at jeg ønsker meg den til jul, og tror nok den var ment til det - men fikk den idag bare fordi jeg fortjente det;)
Tusen takk min besteste mann og søteste datter!

tirsdag 12. oktober 2010

..: duskelue og fantastisk garnvenn nok en gang:..

Etter denne oppskriften har jeg strikket en duskelue til Ida som jeg syntes ble fantastisk nydelig til henne. Hun ser litt mer "rampejente" ut enn en baby (selv om hun virkelig er det ennå...heldigvis:)). Likte godt fargene til Stoff & Stil's babyull (merker jeg digger det garnet:)).

Og så om pakken jeg mottok idag fra min kjære garnvenn....Først ble jeg litt irritert fordi posten hadde vært litt uforsiktig med pakken, konvolutten var litt opprevet....Men så åpnet jeg pakken og så at alt var helt inntakt:)
Og det første som slår meg når jeg åpner pakken, er den fantastisk gode lukten som smyger seg inn i nesen min:) Lurer fælt på hva dette er, men før jeg fant ut det, måtte jeg jo sjekke ut garnet! Flott safirgarn, og mønster på votter som jeg rett og slett ikke klarer å la være og begynne på i kveld (enda jeg har "tusen" andre ting på pinnene, hehe)!!! Fantastisk flotte!!! Gleder meg til å se om jeg klarer de:) Ellers i pakken hadde min garnvenn sendt meg pinner til å bruke også - flotte! Nydelige knapper og flott kort fulgte også med. Og lukten da.....ja - nå har jeg smakt på den og. Og teen som luktet så godt, smakte like godt!!! TUSEN takk for fantastisk nydelig oktoberpakke Guri!!!


..: garden cardigan mønster kjøpt:) :..


Nå har jeg ventet lenge på dette flotte cardigan mønsteret:) Idag kjøpte jeg det på ravelry - og da er det bare å manne seg opp til å strikke engelsk stor-mønster. Må planlegge...men det blir nok en stund til....men det er lov å drømme imens...:)

søndag 10. oktober 2010

..: litt av helgen :..

Når vi er alle sammen blir det litt bilder :)

I helgen har vi vært på besøk hos mammaen til Martin. Det er alltid koselig. De hadde fått ferdig nytt bad, og flere ville prøve boblebadet:) Både Ida & meg badet sammen, og Sander & Sindre sammen. Det ble tatt masse bilder av dette, men de legger jeg ikke inn her.

Men litt kos bilder av ungene:Og noen litt mer snedige enn andre! Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel når jeg tok disse bildene av Ida på andre siden av vindusruten!


Til slutt ett bilde av guttene med nye luer, mønster og garn fra min garnvenn:) De ble skikkelig fornøyde med disse luene, og gikk inne med de i kveld:) Litt klødde de nok, men de hadde de på allikevel!:) Kos for mor det. De fikk hver sin "melkebart" lapp på også:)

..: og vinneren er... :..

Laila L S er den heldige vinneren av min give away som jeg postet om her.
Send meg adressen din på lenalill@bluezone.no, så sender jeg deg gaven!:)

Laila skrev: " Så klart jeg vil være med på trekning hos deg. Jeg strikker ikke så mye alltid, mest i perioder, men det er alltid godt å ha gode gamle mønster."

tirsdag 5. oktober 2010

..: button up your cup :..


Jeg falt litt for disse på Ravelry, men trodde egentlig ikke jeg kom til å strikke slike. Men jeg syntes hun jeg jobber med og meg selv trengte nye kopper på jobben - så da tenkte jeg det kunne være koselig å ha slike på:) Hanken var nok litt høyt oppe på disse koppene, så det ble litt skjevt - men shit la gå.

søndag 3. oktober 2010

..: flere möbius'er :..


Disse halsene er skikkelig morsomme å lage! Nå har jeg nr. 4 på pinnene, om snart er ferdig - men da er det en liten pause fra de (før jeg skal strikke den i lilla:)).
Idag tror jeg at jeg skal begynne på sett med lue og sokker til premature baby'er til Stavanger Universitets sykehus etter oppfordring fra ei på uformelt.net. Det blir koselig, å strikke til noen som virkelig trenger det.

fredag 1. oktober 2010

..: melkebart's første "fra hodet"

Da er denne saken ferdig da:) Litt blandete følelser på hva jeg føler etter jeg har strikket denne. På en måte er jeg veldig glad for at jeg også endelig kan ta noe ut av hodet mitt. Samtidig er jeg nok ikke helt fornøyd. Og det er det som gjør meg litt trist. For jeg er en slik type som vil ha alt perfekt med en gang (desverre) og har ikke lyst til å gjøre mikkmakk for å få ting bedre - hehe. Men jeg ser at denne kunne jeg ha felt av litt mindre masker til armhulen. Den ble litt smal foran. Samtidig så syntes jeg den ble veldig søt på lille Ida prinsessa! Fletta er ikke min, men MirreVirre sin fra stafflua! Den er det som inspirerte meg til å prøve litt mitt eget.